LEMSİYE İNAN'DAN HASTANEMİZE BAĞIŞ

İlçemiz Mahkemeağcin Mahallesi Halkından Sayın Lemsiye İNAN tarafından hastanemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet Radyo Frekans (RF) cihazı, 1 adet 12 kanallı EKG cihazı, 1 adet Alkol metre ve puls oksimetre cihazları bağışlanmıştır.

uğur demirbaş
01 Kasım 2021 Pazartesi 23:05
1345 Okunma
LEMSİYE İNAN'DAN HASTANEMİZE BAĞIŞ

Kızılcahamam Mahkemeağcin Mahallesi Halkından Sayın Lemsiye İNAN tarafından Kızılcahamam Devlet Hastanesi hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet Radyo Frekans (RF) cihazı, 1 adet 12 kanallı EKG cihazı, 1 adet Alkol metre ve puls oksimetre cihazlarını bağışladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Kemal AKIN; "Göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Lemsiye İNAN'a plaket taktim ederek teşekkür etti. Hastane envanterinde bulunmayan Radyo Frekans (RF) cihazı ile K.B.B. kliniğinde ilçemizde daha önce yapılamayan işlemlerin yapılabileceğini ve diğer cihazlarla da hastalarımıza verilen hizmetin arttırılacağı bilgisini iletti. Hastane adına duyarlı davranışı ve bağışı nedeniyle Sayın Lemsiye İNAN'a tekrar teşekkür ederiz" dedi.

Son Güncelleme: 01.11.2021 23:11
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.