EVDE BAKIM EKİBİ, YAŞLILARIMIZ İÇİN SEFERBER OLDU

Kızılcahamam Devlet Hastanesi Evde Sağlık hizmetleri birimi tarafından Kızılcahamam Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezin de kalan yaşlılara tarama yaptı.

uğur demirbaş
31 Ekim 2021 Pazar 12:51
1826 Okunma
EVDE BAKIM EKİBİ, YAŞLILARIMIZ İÇİN SEFERBER OLDU

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Kemal AKIN nezaretinde ilçemizde faaliyet gösteren Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine hastane evde bakım ekibi ve dahiliye uzmanı  Dr Mustafa Altay Tekeş ve Dr A. Kamil Karakuş eşliğinde ziyaret düzenlenerek sağlık taraması yapıldı.

Konuyla ilgi soğuksuhaber’e açıklama yapan Hastane Başhekimi Kemal Akın; Hastanemizde hizmet vermekte olan Evde sağlık bakım ekibimiz ilçemiz içerisinde yaptıkları taramalara ilave olarak yine ilçemizde bulunan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılarımıza da hastanemizin bir hizmeti olan evde sağlık birimimiz ve doktorlarımızla birlikte ziyaret ettik. Yaşlılarımızın genel durumunu kontrol ettik yetkililerimize yaşlılarımızın durumları ile ilgili bilgiler verdik tedavi olması gereken yaşlılarımızın tedavisi için de bir süreç başlatmış olduk dedi.

Son Güncelleme: 31.10.2021 13:20
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.