banner94

HASTANEMİZDE ÜROLOJİ ALANINDA NELER YAPILIYOR.

Kızılcahamam Devlet Hastanesinde başarılı tedaviler için ekip ve ekipmanlar güçlendiriliyor.

HASTANEMİZDE ÜROLOJİ ALANINDA NELER YAPILIYOR.

Kızılcahamam Devlet Hastanesinde başarılı tedaviler için ekip ve ekipmanlar güçlendiriliyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Mart 2023 Cuma 09:46
1941 Okunma
HASTANEMİZDE ÜROLOJİ ALANINDA NELER YAPILIYOR.

Kızılcahamam Devlet Hastanesinde başarılı tedaviler için ekip ve ekipmanlar güçlendiriliyor.

Hastane Başhekimi Dr. Kemal Akın Kızılcahamam Devlet Hastanesinin Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için hekim ve ekipman alanında güçlendirme çalışmalarına devam ediyoruz dedi.

Kızılcahamam Devlet hastanesinde 4 aydır görev yapmakta olan Üroloji Uzmanı Op.Dr.İsmail Emre Ergin, Kızılcahamamda ilk defa yapılmaya başlanan “Lazerle taş kırma yöntemi” ile İdrar yolu taşlarının daha yüksek hız ve başarıda kırıldığını belirtti. Üroloji Uzmanı Op.Dr.İsmail Emre Ergin Yeni lazer sistemi  ile böbrek içindeki taşların da artık hastanemisde kırılabileceğini sözlerine ekledi.
Sünnet konusunda da bilgilendirmede bulunan Dr.Ergin lokal anestezi ile küçük yaşta sünnetlerin daha pratik olarak yapılabileceğini ve hastanemizde genel veya lokal anestezi yöntemi ile sünnetin yapılabildiğini,
Kadınlarda idrar kaçırma sıklığının toplumumuzda çok yüksek oranda olduğunu belirten Ergin; Bunun kadınlar tarafından kanıksanmaması gereken bir durum olduğunu, ameliyat veya ilaç tedavisi için başvurulması gerektiğini,
Kızılcahamam devlet hastanesinde kapalı veya açık yöntemle prostat ameliyatı yapılabildiğini belirten Dr.Ergin, prostat kanseri taraması için 50 yaş üstü tüm erkeklerin yılda bir kontrole gelerek, kan analizi ile değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. 
Ramazanın başlaması ile böbrek sağlığının korunması için yeterli sıvının alınması, iftar ile sahur arasında Çay yerine Su tüketilmesi gerektiğini ve sahurda su içeriği yüksek olan salatalık, domates gibi gıdaların tüketilmesinin gerektiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26